HomeOver ons

Over ons

Toen we in 2005 begonnen, waren we met z’n tweeën. Echte IT-ers in hart en nieren. Jonge honden en een beetje eigenzinnig. We ontdekten dat opdrachtgevers het waarderen als je uitgesproken en realistisch bent. Het was geen trucje of een bedachte salespitch, zo waren we gewoon. En zo zijn we 15 jaar later nog steeds.

We zijn 'vakidioten' die zich oprecht verbonden voelen met onze opdrachtgevers en met elkaar. Altijd gedreven om het juiste advies te geven. Niet wat commercieel handig is, maar functioneel het beste. Inmiddels ondersteunen we met 25 IT-professionals een heleboel middelgrote organisaties in het MKB en het onderwijs. We helpen onze opdrachtgevers om veilig te werken en te leren. Sinds 2005 hebben we een berg aan kennis en ervaring opgebouwd, waardoor we continuïteit kunnen garanderen. Mede daarom is het verloop onder medewerkers én opdrachtgevers zeer laag.
 
Werk en onderwijs staan nooit stil. De IT-voorzieningen moeten altijd beschikbaar zijn en fijn werken. Het optimaliseren van systemen en werkprocessen is een continu proces. Een alerte en behulpzame
IT-partner regelt dit voor jou. 

We gaan graag een gelijkwaardige samenwerking met je aan, waarbij we elkaar zeggen waar het op staat en successen vieren als het kan. Je mag én kan gewoon altijd op ons rekenen. We komen gevraagd en ongevraagd. We adviseren als het moet én als het niet moet. Want zo komen we samen vooruit.